AFDELINGSNIEUWS
LAATSTE NIEUWS

Geplaatst: 10 februari 2022
(Bron: OBB februari 2022)

Afdelingsnieuws Gorkum
18 december 2021

Op zaterdag 18 december was er een kleine bijeenkomst om kerst te vieren. Door de toename van de coronagevallen en hernieuwde maatregelen kon de kerstmaaltijd na de kerkdienst niet doorgaan.

Bij de kerkdienst kwamen ongeveer 32 mensen bij elkaar. Onze nieuwe dovenpastor Wim Otte en zijn vrouw waren ook aanwezig in deze dienst. Ria Rietveld – Hup leidde de kerkdienst. Het was haar laatste preek, want ze gaat per 1 januari 2022 stoppen met preken. De drie schriftlezingen werden voorgelezen door Barry: Lucas 1:26 t/m 33, Mattheus 1: 18 t/m 21 en Lucas 2: 8 t/m 15. Het thema van deze dienst was “Vrees niet, je hoeft niet bang te zijn”.

Na de dienst werd Ria bedankt door de secretaresse, Elly H., van de IC regio Dordrecht – Gorkum. En door voorzitter Martin van onze vereniging, voor haar jarenlange werk als preker. Daarnaast werden ds. Wim Otte en zijn vrouw door ons verwelkomd. Wij wensen hen Gods kracht, liefde en zegen voor de komende jaren. Wim Otte is onze nieuwe dovenpastor van het Interkerkelijk Dovenpastoraat, voor de regio Zuid Holland en Zeeland.

Er werd gezamenlijk koffie of thee met gebak geconsumeerd. Even gezellig samen zijn. Bij het verlaten van het gebouw, bijna aan het eind van de middag, kregen we allen van de IC een klein tasje met lekkers en de Elisabethbode mee naar huis. IC, bedankt voor deze leuke attentie!

Joan


Eerste bijeenkomst van het jaar 2022 De eerste bijeenkomst van het jaar 2022 zou op zaterdag 8 januari plaatsvinden en ging helaas niet door vanwege weer toenemende corona- gevallen en nieuwe maatregelen in Nederland. Joan werd in de laatste week van 2021 met spoed opgenomen in het ziekenhuis voor een spoedoperatie, vanwege een flinke abces. Ze bleef daar een nacht met infuus met antibiotica. Ze is nu de herstellende van de wond en krijgt voorlopig twee keer per dag wondzorg via thuishulp.


 

ARCHIEF NIEUWS 2012, 2013, 2014 en 2015: