LAATSTE NIEUWS

Geplaatst: 17 januari 2023

Kleine nieuwjaarsreceptie '23

Iedereen beste wensen toegewenst.

Dhr. L. Jager ging de kerkdienst voor. Tolk Willeke was er ook aanwezig. Hij  had thema " Wees goed voor je vijanden" gepreekt. Het boek Lukas 6 vers 27 tot 31.
Daarna was er een gelegenheid om een kopje koffie of thee drinken.

Na de benutting van koffie of thee opende Martin de vergadering. Er waren weinig leden aanwezig, hielden we het kort. Er waren 8 leden aanwezig. We proosten eerst met het glaasje wijn op een goede Nieuwjaar toe. Hij had niet veel nieuws. Maand november, jubileum 75 jaar en maand december kerstviering waren toen druk en nu heel rustig.

Geen ingekomen stukken en mailberichten. Joan was niet aanwezig ivm het verjaardagsfeestje van haar kinderen.
Joan en ik zijn herkiesbaar en we willen ermee doorgaan. Nieuws van IC , de verhoging van stookkosten moeten we ook rekening mee houden en de gecombineerde kerkdiensten of wij ons eigen woonplaats zelf de tolk willen regelen en doorgeven aan Hester.

Vanwege te weinig contant geld en wisselgeld bij leden, bezoekers en catering in bezit komt er een aparte gekleurde bon van 10 euro voor de tijd rond de kerkdienst. De kosten van koffie en of thee
van de kerk blijven dezelfde. Het verkopen van koffie of thee
's middags gaan we per 1 maart betalen via de bon. Ongeveer op zelfde manier als die bon van avond, maar dan gekleurd om onderscheid te houden.

We willen ook extra kast hebben. De koster zal eerst met zijn collega's overleggen of het kan. 

Elly en Cees willen de kas controle doen.

Na het beëindigen van de vergadering gingen we gezellig babbelen met glaasje wijn / sap met het hapjes erbij. Rond half 7 gingen we op huiswaarts naar ons eigen stekkie.

Jannie


 

ARCHIEF NIEUWS 2012, 2013, 2014 en 2015: